Sunday, April 5, 2015


Kirjoitan tämän viestin pieneksi oppaaksi loppuviikon AAVE-festivaalille, jonka koko katalogin saa ladattua täältä: http://www.aavefestival.org/AAVE2015_catalogue_lowres.pdf
Se sisältää mm. "AAVE" -nimimerkillä kirjoittamani katalogiesseen, festivaalin ohjelmakartan, teosten ja eri tapahtumien esittelyn. Samat tiedot löytyvät myös nettisivulta. Liikkuvan kuvan perjantain ajankohtaan sijoittuu seminaari taiteesta ja teknologiasta Suomen valokuvataiteen museolla Kaapelitehtaalla.

Ennen seminaaria viikolla on ollut muutakin ilmaisohjelmaa eli yhteisöllinen NIGHT OF THE BEAMERS (http://www.nightbeamers.org) sekä kahdet avajaiset Oksasenkatu 11 ja FISH gallerioissa. Ilmainen on myös Valokuvataiteen museossa keskiviikkona oleva Warm up - Haamukuvia -eventti (http://www.aavefestival.org/aave-2015/festival-warm-up-event/sekä Malmitalolla torstai-iltana olevat avajaiset stereoskooppisine 
teoksineen (http://www.aavefestival.org/aave-2015/planet-stereoskopia/festival-opening/​)
Kuten katalogiohjelmastakin ehkä välittyy, niin tänä vuonna ohjelma on hioutunut dramaturgiseksi kokonaisuudeksi, jossa mennään "paikaltaan" stereoskooppisuuden elämyksellisyyden ja spektaakkeliyhteiskunnan idean yhteyden purkamisen kautta hurjiin individualistisiin vyörytyksiin sekä seesteisempiin yhteisöllisimpiin hetkiin -- eli lyhyesti sanottuna... eri pisteiden välillä on kytkentöjä!

Tiketit maksavat 5 e per screening (paitsi ei avajaisissa) paitsi WHS Teatteri Unionin lauantai-iltoihin, joissa 3 esitystä / 10 e. Näkemisiin!

terv. Kari​

No comments:

Post a Comment