Thursday, April 2, 2015

Lehdistötiedote 31.3.2015 / Vapaa julkaistavaksi AAVE FESTIVAL 7. – 12.4.2015 HELSINKI Alternative AudioVisual Event

Kuudennetta kertaa järjestettävä AAVE- festivaali juhlii liikkuvan kuvan monimuotoisuutta elokuva- ja videotaidenäytöksin, live-esityksin ja näyttelyin. AAVE -festivaalin ensimmäisenä päivänä tiistaina 7.4.2015 tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden projisoida omia teoksiaan kodeissa ja kaduilla yhteisöllisessä NIGHT OF THE BEAMERS pop up -tapahtumassa.
AAVE-festivaalin uusi katalogi on nyt ladattavissa nettisivuiltamme. Näyttelyihin, festivaalin warm-up tapahtumaan, Malmitalon avanajaisnäytökseen, seminaariin ja Night of the Beamersiin on vapaa pääsy, mutta muihin näytöksiin ja Live Cinema -esityksiin on tullut pieni 5 euron pääsymaksu (WHS Teatteri Unionin illat yhteishintaan 10€ sis. kolme esitystä). Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.

HEI, TULE MUKAAN PROJISOIMAAN!
Night of the Beamers täyttää tiistaina 7.4.2015 Helsingin kadut ja pinnat kuvilla, joita jokainen pystyy projisoimaan kotoaan käsin. Kaikki käy: videoprojisoinnit, taskulampuilla synnytetty varjoteatteriesitys tai vaikkapa rytmikäs valoshow. Projisoinnit voidaan kohdistaa kadulle, vastapäisen talon seinään, puiston puihin, parvekkeelle, omaan ikkunaan, jne. Kulkuvälineestäkin käsin on mahdollista projisoida.
Osallistu lisäämällä profiilisi nettisivullemme www.nightbeamers.org. Lähetä lyhyt teksti sisällöstä, nimimerkkisi (taiteilijanimi), osoite ja kellonaika, jolloin projisointisi on käynnissä projektin webbisivulle.
Tapahtuman ideoija on DELEGAATIO ja tuotannosta vastaa AAVE-festivaali.

NIGHT OF THE BEAMERS INFOPISTEET
Galleria Oksasenkatu 11 / Ti 7.4.2015 klo 13:00–19:00
FISH Helsinki, Alppikatu 17 LH2 / Ti 7.4.2015 klo 13:00–20:00

AAVE-festivaalin järjestävät kulttuuriyhdistys Kaiku ry, Kokeellisten taiteiden nomadinen akatemia ja Helsingin kulttuurikeskus Malmitalo.

AAVE-FESTIVAALIN TAPAHTUMAPAIKAT
Kulttuurikeskus Malmitalo, Ala-Malmin tori 1
WHS Teatteri Union, Unioninkatu 45 LH 1-2
Suomen valokuvataiteen museo, Tallberginkatu 1 G
Galleria Oksasenkatu 11, Oksasenkatu 11
FISH Helsinki, Alppikatu 17 LH2


Hyvää festivaalia, toivottaa AAVE!

No comments:

Post a Comment